Goedemorgen / ~middag / ~ avond,
Geïnspireerd door de natuur en de fantasie wereld, heb ik mijzelf gespecialiseerd in het maken van maskers en lederen accessoires. Maar ik vind het ook heel erg leuk om leren tassen, sieraden, corsetten en lederen uitrusting te ontwerpen.
Elke keer als ik een creatie voor je maak, maak ik een nieuwe, dus ik word altijd beter en leer steeds weet iets nieuws over het proces van elk gemaakt product..
Terwijl het meeste leerwerk gemechaniseerd is, werk ik met de traditionele handwerkmethoden om meer geïndividualiseerde stukken te maken. Deze aanpak geeft me de vrijheid om te experimenteren, vooral met vormen. Door met de hand te werken, produceer je de hoogste kwaliteit, niet alleen vanwege het feit dat het leer ook reageert op de aanraking.
Elke creatie is origineel, met de hand gesneden, geverfd, afgewerkt en met de hand genaaid.
Mijn maskers en ander leerwerk zijn verkocht aan klanten over de hele wereld en zijn te zien in shows en uitvoeringen zoals Operas Falstaff, The Goat Riders, Sutra Dance Theatre.
Ik ben er altijd voor in om een op maat gemaakte creatie te maken, het aanpassen van huidige ontwerpen en het beantwoorden van eventuele vragen die je over mijn creaties mag hebben.
Een greep uit mijn (verkochte)creaties kan je bekijken in de portfolio.
Groetjes,
Sonny
Leef je leven!
Het geluk van
kunstwerken maken.

Het gaat allemaal om de vreugde wanneer je eindelijk iets moois zelf hebt gedaan en het met heel veel trots en succesvol gevoel waarneemt.

Het verschil
wanneer u
winkelt bij
Earthly designs!
Express verzending

Na ontvangst van uw bestelling verzenden wij uw producten binnen 1-2 werkdagen.
*Met uitzondering van maatwerk

Uitstekende kwaliteit

Lederen creaties origineel in ontwerp en elk stuk is een traditioneel handgemaakt om meer geïndividualiseerde stukken te maken.

Gratis retouren

Wij accepteren retouren voor gekochte producten binnen 7 dagen na betaling.
* Met uitzondering van maatwerk

Gratis inpakservice

Op verzoek kunnen artikelen gekocht als cadeau uit mijn winkel gratis inpakservice krijgen.