2018-Atelier-1024x953

Earthly-designs heeft een gezellig atelier in Wanneperveen.

In het atelier kan je workshops en cursussen op diverse creatieve gebieden volgen,
zoals o.a. leerbewerking, venetiaanse maskers & sieraden maken.
Vrijwel op iedere avond en in het weekend kan je een workshop boeken, met high tea als extra optie.
Koffie en thee met iets lekkers zit standaard bij iedere workshop inbegrepen.
Ook geef ik workshops op locatie, door heel nederland.
Alle creatieve workshops zijn ook zeer geschikt voor een groep, zoals een groepje collegas en/of bedrijfsuitjes, vriendinnendag, moeder & kind workshop of als invulling van een vrijgezellenfeestje.
De cursussen zijn beschikbaar op alle niveaus en deze worden klein gehouden om ervoor te zorgen dat iedereen de individuele aandacht kan krijgen.
Het is een leuk alternatief om met elkaar iets creatiefs te gaan doen…..& ik zorg graag voor een grote glimlach op jouw gezicht als je naar huis gaat met je eigen gemaakte creatie tijdens één van de workshops.

Vilten

“Dreadfalls” vilt je eigen dreadlocks Deze workshops zijn geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met vilten, maar natuurlijk ook als je wel al ervaring hebt.
.

Lederen tassen

In deze workshop maak je geheel handmatig een prachtige leren tas op basis van een bestaand patroon & als je wilt kan je het patroon naar wens natuurlijk ook een aanpassen. Creër zo eigen unieke handtas of heuptas…..

Sieraden maken

Leer de kunst van het maken van trendy sieraden! Gezellig samen met vriendinnen, zussen/familie of collega`s om allemaal een eigen uniek sieraad te maken. Laat je creativiteit op de vrije loop….
.
Knipsel 05

Leren maskers

In deze workshop ga je op basis van een kant en klaar patroon je eigen leren masker maken & als je wilt kan je het patroon naar wens natuurlijk ook een beetje aanpassen.
.

Leerbewerking

In deze insirerende workshops maak je kennis met het natuurproduct leer, de verschillende bewerkingstechnieken en maak je de basisvaardigheden van het ambachtelijke leerbewerking je eigen.
.

Venetiaanse Maskers

Tijdens deze workshop werk je vanuit een blanco venetiaans masker, deze maskers zijn aanvankelijk een blank canvas dat je met je eigen fantasie gaat invullen door het te beschilderen en te versieren. Laat je creativiteit op de vrije loop…..

Persoonlijke begeleiding

Je eigen ontwerp/idee zelf maken, met een beetje hulp? Je bent bij mij van harte welkom om een eigen creatie te komen maken in het atelier. Waar nodig zal ik je helpen om jou creatie te maken en de bijbehorende technieken over te dragen
landing-image-7

Schrijf ons!
Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.